Gamer's Test's - MI megadjuk a módját!

Játéktesztek, játékhírek játékosoknak. Gamer's Test's - MI megadjuk a módját!

Transformers: War Of Cybertron

2010.06.30. 23:22 :: Joker95 (törölt)

 

Sok rajongója lett a Transformersnek mióta 2007-ben kiadták az első részt, a második rész csak besegített az így is nagy hírnévnek örvendő robotknak. Ígyhát az Activision és az High Moon Studio összedolgozásával elkészült a Transformers: War Of Cybertron, aminek az a grafikai motorja az Unreal Engine 3, ami eddig is szép teljesítményeket nyújtott az ifjú gamereknek.
 
A játék igen változatosra sikerült, van, hogy az űrben sétálva kell legyőznünk ellenfeleinket, van hogy autóvá alakulva (vagy épp karaktertől függően mássá) kell irtanunk a népet. A játék külsőnézetes, amit a Gears Of War című játékból hoztak át a készítők. Rögtön az introk után kezdhetünk is de, mielőtt belevágnánk, kiválaszthatjük a nekünk legideálisabb autobotot vagy éppen álcát. Lényegében a fegyvereik eltérőek illetve, hogy milyen járművé alakulnak át. A pályákon minden fegyvert kipróbálhatunk, igen nagy fegyverarzenált készítettek, hogy ne lehessen megunni. A lőszert dobozok szétlövésével kaphatunk (persze csak lőszeresdobozokból), illetve ha már kimúlóban van a választót karakterünk elég, ha felveszünk egy narancsszínű kockát és élvezhetjük tovább a robotok összecsapását. Több féle ellenfelek vannak, vannak, akiket egy lövéssel de vannak, akiket nehéz munka árán tudunk csak legyőzni. Megprobálták fő boss csatákkal jobbá tenni a játékot. Legjobban a mesterséges intelligencián lepődtem meg, mert végre a társaink is (amiből minden pályára 2-őt kapunk) gyilkolják rosszakaróinkat. A történet nem főzüdik semmilyen részhez így megéri egyszer kipörgetni, hogy megtudjuk hogy alakul a nagy polgárháború (vagy inkább robot háború).
 
 
A grafikával sok gondom nem volt, leszámítva, hogy talán egy kicsit színtelenre sikeredett. Néha már annyira beleolvadnak a környezetbe, hogy nehezen vesszük észre őket. A hangeffektek viszont jóra sikerültek. Az irányitással sem lehet sok gondunk, mivel nagyon egyszerűre tették, úgyhogy ezzel biztos nem lesz problémánk. Ami nekem hiányzott egy picit az a fejlődés rendszer, szerintem elég sokat dobott volna rajta. De lényegében, aki teheti, próbálja ki, nem fog csalódni benne.
 
 
Összegzés
Értékelés: 9
Pro:
·               Egyszer mindenképp megéri megnézni
·               Egész jó grafika
·               Jó történet
Kontra:
·         Nagy szürkeség, színtelenség

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerstests.blog.hu/api/trackback/id/tr642122019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása