Gamer's Test's - MI megadjuk a módját!

Játéktesztek, játékhírek játékosoknak. Gamer's Test's - MI megadjuk a módját!

Sniper Ghost Warrior Teszt

2010.06.29. 14:13 :: Joker95 (törölt)

 

A City Interactive-ról eddig maximum annyit hallhatunk, amennyi a rossz pc játékokon szerepelt. De most igazán kitettek magukért, hogy megváltoztassák a játékosok véleményét.
A játék motorját a Chrome Engine hajtja, ami a Call of Juarez: Bound in Blood című játéknál is jelen volt, szóval tapasztaltak már az FPS grafikai motorjának készítésében.
 
 
A játékban mi a főszereplőt alakítjuk (Sgt. Tyler Wells) akit azzal bíztak meg, hogy segítse a felkelést a Trueno szigeteken. De persze lesznek kavarodások is a sztoriba, lesznek árulások (amiket megis bosszúlunk), elhibázott küldetések amiken csak rajtunk múlik hogy túléljük-e.
Az egészet megprobálták úgy felpörgetni, hogy nem csak mesterlövészkednünk kell egész végig, mivel párszor jobb ha inkább elrakjuk szépen a fegyvert és ellopózunk az őrők mellett.
De lesz olyan is amikor csak egy távcsővet kapunk felszerelésként és azzal kell segítenünk barátunkat. Hogy ne legyen unalmas nem mindegy, hogy melyik célszemélyre adunk ki neki tűzparancsot, mert ha észreveszik, akkor riadóztatnak és kezdhetjük előlről. a játék másik sajátossága a ballisztikus rendszer, ami annyit jelent, hogy nem lővőldőzhetünk ész nélkül, figyelnünk kell a szélre és az időjárásra is. Igaz a játék nevében az áll hogy Sniper, mégis lehetünk gépfegyverekkel is, amit az egyik küldetésünk során kiis próbálhatunk.
 
 
Ami nekem külön nagyon tetszett az a Bullet Time, ha leadunk egy szép fejlövést nagy távolságból, akkor a játék kamerája átvált a töltényre, amit szépen elkísér az áldozatunk fejéig.
A küldetéseken alapfelszerelésként kapunk: hangtompítós pisztolyt, és dobó késeket. A pályákon lesz lehetőségünk felvenni gránátokat, c4-eket vagy claymorokat. És akkor itt jöjjön az egyik nagy baki, amit elvétettek a készítők, a robbanás effektek. Nagyon gyengére sikerültek, pedig ha már a környezetet így megoldották ezt sem szabadott volna kihagyni.
A másik az, hogy teljesen mindegy mekkora távolság van köztem és az ellenfeleim között, ők akármikor eltalálnak engem, ami néha már nagyon idegeítő tud lenni. De lényegében egy változatos és City Interactive-hoz képest egész jónak mondható játék.
 
Összegzés
Értékelés: 6.5
Pro:
·                 Jó grafika
·                 Tökéletes kikapcsolódás
·                 City Interactive legjobb játékának mondható
Kontra:
·                 Akárhonnan leszedhetnek
·                 Gyenge robbanás effektet

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerstests.blog.hu/api/trackback/id/tr582118587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása