Gamer's Test's - MI megadjuk a módját!

Játéktesztek, játékhírek játékosoknak. Gamer's Test's - MI megadjuk a módját!

Singularity Tesz

2010.07.08. 19:33 :: Joker95 (törölt)

 

Az Activision új játéka, amiben a Raven Software is kivette a részét. Mint a legtöbb játék motorját, ezt is az Unreal Engine 3 szolgálja. A játék lényegében arról szól, hogy az oroszok még a hidegháborúban feltaláltak egy új elemet (E99). De persze uralni már nem tudják azt a nagy energiát így az egész Katorga szigeten zombik lesznek az emberekből.
 
2010-et írunk mikor Nate Renko kapitányt (akit mi alakítunk) és egyik társát Devlint elküldik Katorgára, hogy nyomozzák ki mi történt ott. Szokás szerint ez nem lesz ilyen egyszerű, mivel még elsem érik a partot de, már lezuhannak. Persze mint minden filmben vagy játékban a főhős most sem hallt meg, sőt vidáman tovább megy megkeresni barátját. Hamarosan viszont átesik egy időkapun és egy égő laborban, találja magát ahol megment egy embert, akit igazából nem szabadott volna, na ő lesz a „Demichev” nevű gonosz diktátor, aki Sztálin helyett lesz beírva a történelembe. Végülis ő lesz egész végig az ellenfelünk, akit meg akarunk ölni. Persze lesz segítségünk is ebben, egy tudós, akit megmentünk a múltban felruház minket a TDM-el amivel, akármikor időt tudunk ugrani vagy épp ellenségeink ellen is, használhatjuk. A jelenben erős zombi irtás a játékmenet a múltban pedig orosz katonákat ölhetünk. A lényeg, hogy amit megteszünk a múltban annak nyoma, marad a jövőben.
 
De ennyit a történetéről, a grafika, na erről van mit írni. Van, hogy nagyon ki van dolgozva minden, de van olyan is, hogy alig tudod kivenni, mi akar az ott lenni. Ez nálam igen nagy negatívumnak számít egy 2010es játéknál. A hangeffektek viszont mondhatni jól sikerültek.
Van pár „szaratós” rész a játékban, amit jó zenei aláfestés kísér. A története meg szerintem kiváló lett. Itt ismét visszatér a szokásos „Healt Bar” azaz életcsík, amit csak medikittel tudunk visszaállitani. De találhatunk injekciós tűket is. Habár szerintem amennyit elhasznál az egész játékban, jól rászokik az anyagra! Ami nagyon idegesített az a játék MI-je, a katonák, van, hogy elénk futnak és vissza vagy simán hadják, hogy megöljük őket. A fegyverek elég jól ki lettek dolgozva, több fajtából választhatunk plusz, fejleszthetjük is őket. De mint mindenhol a főhős életerejét és a TDM szerkezetet is erősíthetjük. Lényeg a lényeg, akik szeretik az FPS játékokat ahol zombikat illetve katonákat, darabolhatnak azoknak kötelező darab.
 
 
 
Összegzés
Értékelés: 6. 5
Pro:
·               Jó történet
·               Néha ilyesztő de van, hogy már várod ezeket, a jeleneteket
Kontra:
·               Változó grafika, ami nagyon sokat ront a játékélményen
- Idióta mesterséges Intelligencia
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerstests.blog.hu/api/trackback/id/tr962139232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szogyenyi · http://jatekblog.blog.hu 2010.07.23. 08:43:45

Mi a baj srácok? Már egy jó ideje nincs teszt az oldalon. Remélem nem esetetek abba a hibába, hogy elsőnek fűtött a vágy, mostanra meg már meguntátok :( Pont ez volt az oka annak, hogy át akartalak hívni titeket. A lehetőség még áll!
süti beállítások módosítása